Header Verschuren tweedehands velgen

afspraak maken tweedehands velgen
aanbod tweedehands velgen

ga naar de webshop
voertuiggegevens opvragen

Tweedehands bandensets en lichtmetalen velgen

Bent u op zoek naar tweedehands/gebruikte bandenset of lichtmetalen velgen? Dan bent u bij Jos Verschuren aan het juiste adres. Wij verkopen dagelijks vele nieuwe bandensets en lichtmetalen velgen en ruilen ook gebruikte hiervoor in. Onze voorraad tweedehands bandensets en lichtmetalen velgen wisselt daarom met de dag. Wij hebben enkel bandensets en tweedehands lichtmetalen velgen van bekende velgen- of automerken. De maatvoeringen lopen uiteraard zeer uiteen maar voor iedere bandenmaat hebben we wel een gebruikte lichtmetalenvelg in het assortiment. In de meeste gevallen wordt de velg met een gebruikte band geleverd. Zowel de bandensets als tweedehands velg zijn in goede staat.

Zit uw model of maat er niet bij? Niet getreurd, wij hebben ook nog voordelige overjarige modellen en uiteraard een zeer ruim assortiment nieuwe banden en lichtmetalen velgen tegen zeer scherpe prijzen.

Via de links hieronder gaat u naar ons actuele overzicht tweedehands bandensets en velgen. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Stalen_velgen-check-sfeer
Banden merken

Verschuren APK en Banden | Bosscheweg 30 | 5741 SX Beek en Donk | 0492 - 461 238 | mail@josverschuren.nl